Veel meer dan ERFGOED, een veelzijdige plek in Brussel

Midden in het hart van de stad, in het spectaculaire gerenoveerde Beursgebouw...

Stel je een grootse openbare plek voor, toegankelijk voor iedereen en bruisend van leven. Hier bevindt zich het grootste belevingscentrum over bier ter wereld: het Belgian Beer World. Veel meer dan een museum is het een unieke ervaring. Aan het einde van die ervaring wacht je een shop met tal van heerlijke bieren en souvenirs van dit buitengewone gebouw. Als je dan nog niet verzadigd bent, hoef je enkel onder het gebouw te duiken om Bruxella 1238 te ontdekken, een archeologische site die de geheimen van het oude Brussel ontsluit. 

Je vindt er ook gezellige plekken om te eten of een glaasje te drinkenr. Stel je voor, je spreekt af met je vrienden, collega’s of klanten en je geniet er van de verschillende activiteiten die de Beurs te bieden heeft. Met een drankje en een hapje, uiteraard Je kan gebruik maken van de coworking-ruimte of de dag afsluiten in de Beerlab met een adembenemend uitzicht op de Brusselse binnenstad. 

Je hoeft je die plek niet in te beelden want... ze is er gewoon. Het is de nieuwe versie van de Beurs. 

Een plek waar je kan deelnemen aan de verschillende activiteiten, een werkplek of een ontspanningsplek, een plek om je te verwonderen en iets op te steken, een plek om te beleven.

IN WAT HEB JE ZIN VANDAAG?...